sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kinovisakysely

Aiempi Kinovisa oli melko suosittu ja sen loputtua muutamat lukijat osoittivat harmistuneisuutensa asiasta. Päätin jatkaa visailua uudella formaatilla ja iskin selvästi kultasuoneen kun vastauksia alkoi tulemaan välittömästi ovista ja ikkunoista... ainakin nolla vastausta on tullut tähän mennessä. Haluankin nyt selvittää että minkälaiset seikat johtivat tälläiseen menestystarinaan ja että missä asioissa voisin vielä kehittää visailua. Olen huomannut että sanallista palautetta saa blogeissa aika nihkeästi joten toteutan selvityksen blogin oikeassa laidassa olevan kyselyn avulla. Saa toki edelleen vastailla myös sanallisesti joko tähän postaukseen tai minulle suoraan profiilistani löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Toivon että tähän palautejuttuun osallistuu vähintään yhtä paljon ihmisiä kun itse visaan.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Niin, siis voi olla että se johtuu siitä, että ennen oli kysymyksiä monista eri elokuvista ( n. 15 kysymystä eri elokuvista).

    Itse pidän tästä versiosta yhtä paljon kuin edellisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ensinnäkin kiitoksia että ainakin joku on antanut palautetta :) kyselen näitä ihan sillä että olen kiinnostunut tietämään mitä mieltä lukijat ovat tästä uudemmasta versiosta jotta tietäisin että kannattaako samalla linjalla jatkaa, tehdä muutoksia vai jättää koko homma suosiolla tekemättä jos ketään ei kiinnosta... eli kritiikkikin on tervetullutta kunhan se on asiallista.

      mitä tulee tuohon kysymysten hajanaisuuteen niin se johtuu lähinnä siitä että olin ajatellut yhdistää näitä visailuja ja leffojen esittelyitä ja sen vuoksi kysymykset keskittyivät vain muutamiin leffoihin. ajatuksena oli että vaikka visan leffat olisivatkin vielä näkemättä niin tuo olisi ainakin pieni porkkana tutustua niihin leffoihin kun samalla selviäisi vastaukset ainakin yhtiin kysymyksiin :D aiemmasta visasta sain palautetta sen vaikeudesta niin tässä visassa 2/3 vastauksista löytyisi kyllä joko leffan esittelytekstistä, wikipediasta tai imdb:stä ettei sen kauemmas tarvitse edes lähteä etsimään tietoa :)

      Poista