perjantai 14. joulukuuta 2012

Tarjous: Playstation 3 Slim 12 GB

Niitä ihmisiä varten jotka harkitsevat Playstation 3:n hankintaa jouluksi CDON.COM tarjoaa nyt tämän päivän (14.12.) ajan Playstation 3 Slim 12 GB -versiota 179.95 eurolla plus toimituskulut 4.95 euroa eli yhteensä 184.90 eurolla.


Vertailun vuoksi Discshop tarjoaa samaa pakettia 179.00 euroa + 4.95 euroa -hintaan eli ero ei ole järjin suuri mutta halvempi silti.


Otin vertailun käyttöön muistuttaakseni, että "päivän erikoistarjous" ei välttämättä ole kuitenkaan halvin vaihtoehto. Lisäksi jos sinulla on käyttämättömiä alennuskoodeja jompaan kumpaan em. liikkeeseen niin tässä on yksi kohde hyödyntää niitä.

4 kommenttia:

  1. harmi vaan että tuommoinen 12GB tulisi ainakin mulla heti täyteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tuo on hieman vaatimattomampaan tallennuskäyttöön. onneksi siihen voi sitten tarvittaessa lisätä (en ole perehtynyt tarkemmin joten don't ask :D) tietokoneen sisäisiä kiintolevyjä tuollaisella eli joutuu vaan sitten siirtelemään dataa ees-taas.

      http://www.verkkokauppa.com/fi/product/21838/djsms/Sony-PlayStation-3-Hard-Disk-Drive-Mounting-Bracket

      Poista
  2. Hei kiitos tästä, voisin jopa harkita tuon ostamista kun veli niin haaveilee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu ei mitää, kiva jos oli hyötyä :) tosiaan tuon yllä olevassa kommentissa mainitun kiintolevyongelman kannattaa huomioida sitten valintaa tehdessä että miten paljon aikoo tallentaa pelejä (ja muita) sinne. vertailu kannattaa :)

      Poista