tiistai 15. tammikuuta 2013

Kirpputorit: Silent Hill 2 ja Housea

Tänään oli ainakin omasta mielestäni erinomainen kirpputoripäivä. Olin juuri eilen katsonut netistä streamattuna Silent Hill 2:n pelaamista ja tullut siihen tulokseen että tuo peli pitää vielä joskus hankkia. Huuto.netiin mukaan hinnat näyttivät pyörivän 20 euron paikkeilla. Nooh... tänään kävin Kuopion Citypörssissä ja siellähän kyseinen peli sattui olemaan ja vieläpä "vain" 12.90 euron hintaisena.

Lisäksi joskus viikko sitten pohdiskelin että jos löydän jostain halvalla niin voisin tutustua House -sarjaan kun en ole sitä vielä tehnyt ja ainakin ilmestymisaikanaan sarja taisi olla melko suosittu. Nooh... tällä samaisella reissulla sarjan kolme ensimmäistä boxia löytyi á 6.00 eurolla joten nekin jotenkin hassusti tarttuivat mukaan. Kassalla muut asiakkaat taisivat väännellä hieman tuskastuneesti naamojaan kun myyjä joutui kaivelemaan kansiosta kolmen boxin levyt (taisi olla yhteensä 18 kappaletta) ja kyselemään jokaisen kohdalla erikseen että kelpuutanko kunnon.

2 kommenttia:

  1. Nyt teit kyllä hyvän ostoksen ja löydön, Silent Hill 2 on 3:sen jälkeen lempi Saikkuni! ;) Ihania pelejä, lemppareitani, nuo Silent Hillit; niin symbolistisia tarinoita ja kauhua parhaimmillaan.
    Ps. Toivottavasti ei jotenkin tule tuplaviestiä, netti/blogger sähläsi jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo olin kyllä täpinöissäni kun bongasin tuon, meinasin jopa jättää lopun kirpparikierroksesta väliin ihan vaan että pääsisin nopeammin tuon uudeksi omistajaksi :D on mulla tuolta samalta kirpparilta ostettu silent hill 1:kin ps1:lle, senkin pitäisi pelata joskus loppuun asti.

      Poista